9 Mar 2016

Clean Master




Android telefonlarınızı pırıl pırıl yapıp hızlandıran yararlı bir uygulama.

Clean Master Android uygulama önbelleğini temizlemek için geliştirilmiş bir uygulama olup içerisinde belli başlıkları barındırmaktadır. Bunlar; geçmiş, gizlilik, görevler ve uygulamalardır.
Arka planda çalışan görevleri sonlandırarak daha fazla boş ram alanına sahip olabilir ve pil ömründen tasarruf edebilirsiniz.
Geçmiş Silici sayesinde, Android cihazlarda yüzlerce mb yer tutan önbellek ve kalıntı dosyalarınızı tek dokunuşla temizleyerek cihazınızı sadeleştirebilir ve daha kullanışlı hale getirebilirsiniz.
Whatsapp, Spotify, Wechat gibi mesajlaşma programlarınızda ki konuşma geçmişinizi, Web tarayıcısı ve Google arama geçmişinizide uygulama sayesinde temizleyebilirsiniz.
Cihazınızda mevcut olan uygulamaları kaldırabilir, isterseniz APK dosyalarını SD kartınıza yedekleyerek daha sonra APK dosya kurucu ile tekrar kurabilirsiniz.
Özetle Clean Master gizlilik, pil ömrü ve sadelik arayanlar için mutlaka denenilmesi gereken bir uygulamadır.
3.4.0 güncellemesinin ardından uygulama artık uygulama bilgilerini mikro SD karta yüklenebiliyor. Ancak bunun için cihazın ROOT yetkisine sahip olması gerekiyor. Diğer bir yenilik de uygulamanın görev yönetici bölümündeki bilgiler ve başlıklar daha detaylı sunuluyor.



veya



Hamza Onat

Oyunsever,Geliştirici.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2013-2023 hmzdroid™ hmzdroid.

Website Tasarımı Hamza Onat | Hamza Onat | Kişisel Websitesi Hamza Onat