9 Mar 2016

RAR


Popüler dosya sıkıştırma ve açma yazılımının arkasındaki isim WinRAR tarafından geliştirilen RAR uygulaması ile Android akıllı telefonunuzdaki arşiv dosyalarını kolaylıkla açabilir, hasarlı rar ve zip dosyalarını onarabilirsiniz.
Bir süredir test aşamasında olan RAR uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için özel olarak geliştirilmiş resmi uygulama olma özelliğini taşıyor. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan ve farklı formatlardaki sıkıştırılmış dosyaları kolaylıkla açabilen WinRAR yazılımının Android için geliştirilmiş sürümünde RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7Z, ISO, ARJ türündeki dosyaları mobil cihazınızdan açabiliyorsunuz.
Çoklu dil desteği sunan güçlü dosya sıkıştırma uygulaması RAR for Android ile arşiv dosyalarınızı hızlı ve sorunsuz bir şekilde açmanın yanı sıra akıllı telefonunuzdaki herhangi bir dosyayı kolaylıkla sıkıştırılmış dosya haline getirebiliyorsunuz. RAR formatını ayarlama, parola belirleme, sıkıştırma türünü belirleme, dosyayı partlar halinde sıkıştırma gibi RAR dosyanızı hazırlarken ihtiyaç duyacağınız tüm seçenekler sunuluyor. Bunların yanı sıra arşiv dosyalarının hasarlı olup olmadığını kontrol edebilir, hasarlı ise onar seçeneğini kullanarak düzeltebilirsiniz.
Basit ve kullanışlı arayüzü ile hem yeni hem de gelişmiş kullanıcılara hitap eden popüler rar uygulaması, telefonunuzun dahili ve harici depolama alanında duran tüm dosyaların bir listesini sunan dahili dosya gezgini ile geliyor. Birden fazla arşiv dosyasını tek bir seferde hızlıca seçebileceğiniz ve istediğiniz bir konuma çıkarabildiğiniz gibi, toplu olarak ta sıkıştırabilirsiniz.
RAR for Android, özelleştirme seçenekleri ve ek özellikleri ile en iyi dosya sıkıştırma uygulaması olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
RAR for Android Özellikleri:
  • RAR, ZIP, ZIPX, BZIP2, LZMA ve PPMd formatında sıkıştırma
  • RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO ve ARJ formatlarını açma
  • Cihazınız için RAR’lı dosyaların açılma performansını gösteren WinRAR benchmark
  • Çoklu dil desteği (Şu an için Türkçe desteklenmiyor.)
  • Dosyaları hızlı sıkıştırma ve açma
  • Arşivlemeden önce parola ayarlama
  • Kolay kullanılabilir dahili dosya gezgini

veya


(Premium)

Hamza Onat

Oyunsever,Geliştirici.

0 Yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2013-2023 hmzdroid™ hmzdroid.

Website Tasarımı Hamza Onat | Hamza Onat | Kişisel Websitesi Hamza Onat